Informatie

In plaats van live ontmoetingen organiseren we opnieuw een online #Wooncafé om nieuws, kennis, zorgen en successen te delen over de Gelderse woningmarkt.

Aan tafel zitten…

Op vrijdag 26 juni is het derde online #Wooncafé Gelderland. We spreken o.a. met Desirée Uitzetter van BPD en voorzitter van de NEPROM en woningzoekenden over woningnood en de zoektocht naar locaties.

We gaan deze keer naar een echt café. Natuurlijk houden wij ons aan de voorschriften van het RIVM. Er meldden zich al voldoende gasten aan, dus meedoen in het café kan niet meer. Gelukkig is er online genoeg gelegenheid om mee te doen.

Interessant voor

Dit online café is interessant voor bouwers, gemeenten, regio’s, woningcorporaties, ontwikkelaars en anderen die betrokken zijn bij de aanpak van de toenemende vraag naar woningen in Gelderland. Om alvast in de stemming te komen vragen we jullie een kleine vragenlijst in te vullen. In het wooncafé gaan we hier verder op in.   

Livestream

Online kan iedereen bij het Wooncafé zijn. Volg de live uitzending op vrijdag 26 juni van 15.00 tot 15.45 uur hier Deze link opent een andere websiteop deze pagina.https://vimeo.com/event/133733/embed

Meepraten kan ook, via WhatsApp. Het telefoonnummer is tijdens de uitzending zichtbaar.

Om online aan te sluiten is aanmelding niet nodig!

Programma

Voor steeds meer mensen is het moeilijk om een woning te vinden. Of het nu gaat om een jongere die een starterwoning zoekt of een senior op zoek naar woonruimte in het centrum van een dorp of stad. Welke hobbels kom je tegen? Ga je op zoek naar medestanders? Hoe doe je dat? Hoe werkt dat in de praktijk?

Peter Kerris (gedeputeerde) en Esther Geuting (stec groep) ontmoeten weer interessante tafelgasten.

Meepraten kan via WhatsApp. Het telefoonnummer is tijdens de live uitzending in beeld.

Bron: Provincie Gelderland